Flash Mob anticorupție la Parlament

Anticoruptie.md
18/10/2016
Flash Mob anticorupție. Foto: Privesc.eu

Mai mulți tineri și-au propus să promoveze Linia Naţională Anticorupţie 0 800 55555, organizând marți, 18 octombrie, un Flash Mob în scuarul Parlamentului. Participanții au afișat cifrele numărului de telefon de dimensiuni mari. Potrivit CNA, linia telefonică este cu apel gratuit, activ 24 din 24 de ore, șapte zile pe săptămână, prin intermediul căruia cetăţenii pot sesiza ofițerii despre cazuri de corupţie.

Participanții la eveniment sunt membri ai organizaţiilor de tineret naţionale şi a grupurilor de iniţiativă locale, care pe parcursul ultimilor doi ani au contribuit la organizarea acţiunilor de sensibilizare anticorupţie. Materialul video de la eveniment va fi folosit la realizarea unui spot care va fi distribuit pe reţelele de socializare, pe paginile web ale organizaţiilor de tineret, dar şi la posturile naţionale de televiziune. În cadrul spotului vor fi abordate aspecte ce ţin de necesitatea implicării tinerilor în procesul de prevenire a corupţiei, precum şi modalităţile de sesizare a instituţiilor specializate în cazul unui act de corupţie. Astfel de flash mob-uri vor fi desfăşurate şi în alte localităţi din ţară.

Anticoruptie.md
18/10/2016




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii