Forțele speciale transnistrene, antrenamente pe vagoane ruginite și scenarii fictive cu infractori din transportul feroviar

Mădălin Necșuțu
07/04/2022

Forțele speciale ale pretinsului minister de Interne transnistrean au desfășoarat, joi, exerciții tactico-speciale. Potrivit scenariului, militarii Grupului Special de Răspuns Rapid „Nistru” au trebuit să elibereze ostatici condiționat și să „infractori” fictivi care circulau cu transportul feroviar de la Tiraspol.

Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a monitorizat derularea operațiunii speciale de instruire, transmite serviciul de presă al departamentului pe canalul său de Telegram. 

În cadrul antrenamentului, luptătorii au desfășurat o operațiune specială care a constat în eliberarea de ostatici și reținerea „infractorilor” în transportul feroviar. Forțele speciaea transnistrene s-au antrenat pe un vagon vechi de tren, scos din uz, din curtea unei întreprinderi. 

Mădălin Necșuțu
07/04/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii