FOTO// Cele 100.000 de doze de vaccin oferite de România au ajuns în Vama Leușeni

Madalin Necsutu
07/05/2021

Cele 100.800 de doze de vaccin donate de România către Republica Moldova, peste cele 200.000 promise și donate deja în trei tranșe, au ajuns vineri după-amiază în vama Leușeni/Albița.

„Întâlnim la punctul de trecere Leușeni/Albița lotul de vaccin de 100.800 doze donat cu generozitate de România. Mulțumim cu drag și multă recunoștință României pentru acest gest frățesc! Împreună vom reuși să oprim pandemia! Aceste donații au fost o gură de aer pentru Republica Moldova și au permis în martie inițierea campaniei de vaccinare. Acum, rămâne să continuăm să ne vaccinăm. Sănătatea noastră și a celor dragi este cel mai de preț lucru. Aveți grijă de ea”, scrie pe pagina de Facebook, consiliera prezidențială Ala Nemerenco.

Madalin Necsutu
07/05/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii