G4Media: Cine ar putea deveni noul pion la Rusiei la Chișinău, după retragerea lui Igor Dodon

Anticoruptie.md
18/10/2021

Fostul președinte pro-rus al Republicii Moldova, Igor Dodon, a luat prin surprindere opinia publică de la Chișinău după anunțul său intempestiv de luni privind demisia din Parlament și șefia partidului. El a deschis calea unor noi lideri din eșalonul secund pentru conducerea Partidului Socialiștilor ce urmează a fi stabilită după Congreul Extraordinar al PSRM din luna decembrie a acestui an, scrie G4Media.ro

Printre cei cu cele mai mari șanse se află primarul Chișinăului, Ion Ceban, vicepreședinții partidului – Vlad Bătrâncea și Corneliu Furculiță, dar și ideologul și responsabilul cu propaganda, Bogdan Tîrdea.

Acesta ar putea fi careul de posibili înlocuitori ai lui Dodon, sau cel puțin se vor afla în acel „organ colegial” despre care Dodon a precizat azi că va asigura pe viitor conducerea formațiunii.  

Corneliu Furculiță este preşedintele fracţiunii parlamentare a Partidului Socialiştilor din Republica Moldova și vicepreședinte al PSRM. Furculiță are avantajul de a fi omul de încredere, prietenul din copilărie și consăteanul lui Dodon din satul Sadova, raionul Călărași.

Continuare pe G4Media.ro

Anticoruptie.md
18/10/2021Become a Patron!

TestRapid

Comentarii