Igor Dodon după procesare a 100% din voturi: „Oamenii și-au dorit schimbarea și au obținut-o. Noi vom fi o opoziție responsabilă”

Irina Odobescu
12/07/2021
Captură: privesc.eu

Liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat luni dimineață, după procesarea a 100% din procesele verbale că formațiunea sa va fi o opoziție responsabilă în viitoarea legislatură, după ce blocul său, făcut împreună cu comuniștii conduși de Voronin, a obținut un scor mic. După procesarea a 100% buletine de vot, PAS a obținut un scor de 52,80%, BeCS a luat 27,17% BECS, Partidul Șor a luat 5,74%. 

„Aceasta este democrația când se schimbă cei care conduc țara. Noi percepem acest rezultat ca o normă firească a democrației. Nu vedem nimic straniu. Oamenii și-au dorit schimbarea, și-au dorit această mare schimbare și au obținut-o. Eu vreau să îi felicit pe cei din PAS și pe doamna Președinte Maia Sandu cu rezultatul care l-a obținut. Începând cu ziua de astăzi au toată puterea în stat, e un stat captiv, dar din alt punct de vedere. Vreau să le urez sincere felicitări. Cetățenii au foarte mari așteptări de la noua guvernare. Noi vom fi în opoziție. O opoziție bine pregătită, profesionistă, responsabilă și o să urmărim foarte atent ca ei să-și îndeplinească promisiunile electorale - și cu pensiile și cu salariile”, a menționat Igor Dodon. 

PAS și-a surclasat oponenții atât în țară, cât și peste hotare. 

 

Irina Odobescu
12/07/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii