Igor Dodon după procesare a 100% din voturi: „Oamenii și-au dorit schimbarea și au obținut-o. Noi vom fi o opoziție responsabilă”

Irina Odobescu
12/07/2021
Captură: privesc.eu

Liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat luni dimineață, după procesarea a 100% din procesele verbale că formațiunea sa va fi o opoziție responsabilă în viitoarea legislatură, după ce blocul său, făcut împreună cu comuniștii conduși de Voronin, a obținut un scor mic. După procesarea a 100% buletine de vot, PAS a obținut un scor de 52,80%, BeCS a luat 27,17% BECS, Partidul Șor a luat 5,74%. 

„Aceasta este democrația când se schimbă cei care conduc țara. Noi percepem acest rezultat ca o normă firească a democrației. Nu vedem nimic straniu. Oamenii și-au dorit schimbarea, și-au dorit această mare schimbare și au obținut-o. Eu vreau să îi felicit pe cei din PAS și pe doamna Președinte Maia Sandu cu rezultatul care l-a obținut. Începând cu ziua de astăzi au toată puterea în stat, e un stat captiv, dar din alt punct de vedere. Vreau să le urez sincere felicitări. Cetățenii au foarte mari așteptări de la noua guvernare. Noi vom fi în opoziție. O opoziție bine pregătită, profesionistă, responsabilă și o să urmărim foarte atent ca ei să-și îndeplinească promisiunile electorale - și cu pensiile și cu salariile”, a menționat Igor Dodon. 

PAS și-a surclasat oponenții atât în țară, cât și peste hotare. 

 

Irina Odobescu
12/07/2021Become a Patron!

Comentarii