Încă un medic și-a pierdut viața, după o săptămână de luptă cu infecția

Irina Odobescu
26/10/2020
Lilian Voleac via Facebook

Încă un medic și-a pierdut viața, la o săptămână după ce a fost testat pozitiv la noul tip de coronavirus. Este vorba despre Ina Popescu, șefa Centrului de Sănătate din Soroca Nouă. Ea a activat în sistemul medical timp de două decenii.

„Este foarte dureros când pierzi un prieten, dar e mult mai dureros când pierzi o colegă, prietenă și o colegă cu literă mare”, a scris pe pagina de Facebook, medicul de la Spitalul Raional Soroca, Lilian Voleac.

În Republica Moldova, de la începutul pandemiei, 55 de lucrători ai sistemului medical și-au pierdut viața din cauza complicațiilor provocate de Covid-19.

Irina Odobescu
26/10/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii