Într-o casă din regiunea Kiev, a fost găsit mort judecătorul de instrucție în cazul asasinării jurnalistului Pavel Șeremet

Ilie Gulca
13/09/2021
Vitali Pisaneț

Un judecător din Kiev, Vitali Pisaneț, care a examinat mandatul de arest al suspecților în cazul omorului jurnalistului Pavel Șeremet, a murit într-o casă dintr-un sat dintr-o suburbie a capitalei Ucrainei. Autoritățile ucrainene au deschis un dosar pentru omor intenționat.

Judecătorul Vitali Pisaneț a murit, pe 12 septembrie, într-o casă din satul Pogreby regiunea Kiev. Potrivit surselor hromadske.ua, Pisaneț era la o petrecere împreună cu anchetatorul Direcției Solomensk a Poliției Naționale, Evgheni Homenko, și P.V. Onopenko, un militar pensionat, care are o autorizație falsă de avocat.

Sursa Hromaske susține că imobilul aparținea lui Onopenko. După ce au consumat acolo băuturi alcoolice, între Homenko și Pisaneț a apărut un conflict spontan, în care anchetatorul l-a lovit pe judecător.

După conflict, Pisaneț s-ar fi împiedicat de o vază și ar fi căzut pe o masă, Homenko și Onopenko i-ar fi acuzat primul ajutor. După ce au constatat decesul judecătorului, aceștia au chemat ambulanța.

Judecătorul Vitali Pisaneț a examinat demersul de prelungire a mandatului de arest pentru suspecții în cazul omorului jurnalistului Pavel Șeremet.

Ilie Gulca
13/09/2021Become a Patron!

Comentarii