Lista candidaților PUN la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie // În capul listei, Octavian Țîcu și Ana Guțu

Irina Odobescu
25/05/2021
Foto: pun.md

Partidul Unității Naționale (PUN) a prezentat lista a șapte candidați la funcția de deputat pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. În lista PUN se regăsesc președintele formațiunii, Octavian Țîcu, fosta secretară de stat în cadrul Departamentului pentru Relaţia cu Republica Moldova în Guvernul României, Ana Guțu, precum și doctorul habilitat Alexandru Arseni. 

În urma tragerii la sorți la Comisia Electorală Centrală (CEC), pe data de 14 mai, au fost stabilite primele șase partide în buletinul de vot. Astfel, primul în buletinul de vot va fi Partidul Acasă Construim Europa (PACE), urmat de Partidul Acțiunii Comune „Congresul Civic”, Blocul „Renato Usatîi”, Partidul ȘOR, Partidul Acțiune și Solidaritate și Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.

Irina Odobescu
25/05/2021
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii