O jurnalistă de la Centrul de Investigații Jurnalistice a obținut premiul pentru jurnalismul de mediu 2016

Anticoruptie.md
27/12/2016
Foto: CIJM

Natalia Porubin, redactor-coordonator la Centrul de investigații Jurnalistice, se numără printre câștigătorii competiției „Premii pentru jurnalism de mediu”. Concursul, aflat la cea de-a treia ediție,  a fost organizat de Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM).

Printre câștigătorii concursului se mai numără Liuba Șevciuc de la Radio Europa Liberă, Olga Ceaglei, de la Rise Moldova și Sergiu Pascari de la ziarul „SP”, Bălți.

Potrivit Liliei Curchi, director executiv al AJMTEM, scopul concursului este de a încuraja excelența în jurnalismul de mediu, de a stimula jurnaliștii să abordeze profesionist tematica ecologică și să investigheze subiecte la această temă. În cadrul primelor două ediții, 18 jurnaliști au fost apreciați cu diplome și premii de valoare în cadrul acestei competiții.

Anticoruptie.md
27/12/2016
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii