PLDM anunță că nu va participa la alegerile parlamentare anticipate. Își îndeamnă simpatizanții să susțină PAS

Anticoruptie.md
17/05/2021

Partidul Liberal Democrat din Moldova anunță că nu se va regăsi printre concurenții electorali la alegerile parlamentare anticipate din această vară. PLDM își îndeamnă membrii și simpatizanții să susțină Partidul Acțiune și Solidaritate.

„Suntem încrezuți că exemplul nostru va fi urmat și de alte formațiuni politice care pun interesul național mai presus decât interesele înguste de partid. Iar interesul național dictează în acest moment unitate pentru a pune capăt regimului Plahotniuc-Voronin-Dodon-Șor și pentru a relansa, după scrutinul din 11 iulie, parcursul european al Republicii Moldova”, se arată într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a formațiunii politice.

Anticoruptie.md
17/05/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii