Președintele în exercițiu al OSCE: „Cetățenii R. Moldova au nevoie de o soluție politică pentru actuala criză și stabilitate pentru a asigura parcursul european al țării”

Anticoruptie.md
10/06/2019
OSCE

Președintele în exercițiu al OSCE, ministrul afacerilor externe și europene al Slovaciei, Miroslav Lajcak, a îndemnat luni, 10 iunie, toate forțele politice din Republica Moldova să depășească criza politică actuală prin dialog, acționând în baza Constituției Republicii Moldova și respectând principiile democratice și statul de drept.

„Președinția OSCE urmărește criza politică din Republica Moldova cu mare îngrijorare. Cetățenii Republicii Moldova au nevoie de o soluție politică pentru actuala criză și stabilitate pentru a asigura parcursul european al țării”, a spus Lajcak. „Dialogul pașnic, democrația și statul de drept sunt esențiale pentru a preveni escaladarea tensiunilor ”, a adăugat președintele în exercițiu al OSCE, se arată într-un comunicat al Misiunii OSCE în Republica Moldova.

Anticoruptie.md
10/06/2019




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii