Președintele Republicii Slovenia, Borut Pahor,  întreprinde o vizită oficială la Chișinău

Anticoruptie.md
01/10/2021

Președintele Republicii Slovenia, Borut Pahor,  efectuează o vizită în perioada 1-2 octombrie, la Chișinău, la invitația președintei R. Moldova. Borut Pahor va fi întâmpinat cu onoruri militare la Președinția Republicii Moldova, după care va avea întrevederi cu șefa statului Maia Sandu și cu membrii delegațiilor.

Pe parcursul zilei, președintele Borut Pahor se va întâlni cu prim-ministra Natalia Gavrilița și cu președintele Parlamentului, Igor Grosu, precum și cu un grup de elevi din Chișinău.

Pe finalul primei zile a vizitei, cei doi șefi de stat vor sădi câte un arbore la Grădina Botanică din Chișinău.

Programul vizitei:

10.00-10.15 – Ceremonia oficială de întâmpinare a Președintelui Republicii Slovenia, Borut Pahor (Președinția Republicii Moldova)

11.45-12.10 – Declarații de presă ale Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, și Președintelui Republicii Slovenia, Borut Pahor

13.00-13.15 – Depunere de flori la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt de către Președintele Borut Pahor

17.15-17.30 – Plantarea arborilor la Grădina Botanică din Chișinău

Anticoruptie.md
01/10/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii