VIDEO// Președintele SUA, Joe Biden, despre victoria recentă a forțelor pro-europene la Chișinău: „Mândrii moldoveni care au obținut o victorie răsunătoare a forțelor democratice”

Mădălin Necșuțu
22/09/2021
Președintele SUA, Joe Biden

Președintele american Joe Biden a vorbit în termeni elogioși de la tribuna ONU despre Republica Moldova, afirmând că „mândrii moldoveni au obținut o victorie răsunătoare a forțelor democratice”, cu referire la instalarea la putere a unei verticale a forțelor pro-europene.

Președintele Maia Sandu a reacționat la discursul liderul american și mulțumit SUA.

„Realizările noastre se văd și la New York. Mulțumim domnului Joe Biden, președintele Statelor Unite, pentru aprecierea alegerii concetățenilor noștri de a lupta pentru democrație, a combate corupția și a dezvolta o economie mai incluzivă, în cadrul mesajului Domniei Sale de la tribuna ONU”, a scris Maia Sandu pe contul ei de Facebook.

La rândul său, ministrul de Externe, Nicu Popescu, a reacționat pe contul său de Twitter.

”Mulțumesc @POTUS (n.r. contul de Twitter al președintelui SUA) pentru citatul dvs. motivant despre contribuția moldovenească la valorile noastre comune ale #democrației. #StrongerTogether #UNGA”, a scris ministrul moldovean pe contul său de pe Twitter.

Mădălin Necșuțu
22/09/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii