Prim-ministra Maia Sandu și ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, cheamă cetățenii la un protest pașnic

Anticoruptie.md
13/06/2019
Captura video privesc.eu

Prim-ministra Maia Sandu și vicepremierul Andrei Năstase și-au îndemnat simpatizanții să iasă duminică la un miting de susținere a noii guvernări și de condamnare a acțiunilor Curții Constituționale, care a luat decizii politizate, și a fostei guvernări democrate, care nu vrea să cedeze puterea. Tot azi și președintele Igor Dodon și-a îndemnat susținătorii să iasă duminică la protest.  Manifestația va avea loc în fața Parlamentului, cu începere de la ora 11.      

„Uzurpatorul (Vlad Plahotniuc, n.r.) refuză să respecte voința poporului și vrea să arunce țara în haos. Plahotniuc ignoră recomandările partenerilor internaționali. E foarte grav că până și judecătorii de la Curtea Constituțională îl ascultă orbește încălcând Constituția. Un singur om este gata să sacrifice o țară întreagă ca să își salveze averile și să își mențină puterea prin teroare”, a declarat Maia Sandu.  

„Plahotniuc și-a pus șefi în toate instituțiile importante. I-a controlat, plătindu-i cu bani mari sau șantajându-i. Ei sunt puțini și sunt gata să se sacrifice pentru Plahotniuc. Noi însă suntem mulți. Noi nu apărăm un om, noi apărăm libertatea și dorința oamenilor de a trăi în pace și bunăstare. Duminică, vă invităm în fața Parlamentului”, a mai spus șefa Executivului.   

Anticoruptie.md
13/06/2019




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii