Procuratura și SPIA a efectuat percheziții la Aeroportul Internațional Chișinău  

Anticoruptie.md
23/08/2019

Serviciul Protecție Internă şi Anticorupție (SPIA) al Ministerului Afacerilor Interne și angajații Procuraturii mun. Chișinău a efectuat vineri percheziții la Aeroportul Internațional Chișinău, a confirmat pentru Centrul de Investigații Jurnalistice Maria Vieru, șefa serviciului de presă al Procuraturii Generale. 

Maria Vieru nu a putut să ne spună dacă aceste acțiuni se desfășoară în cazul concesionării Aeroportului Internațional Chișinău. Purtătoarea de cuvânt a Procuraturii a menționat doar că va oferi detalii doar după finalizarea acțiunilor procesuale.

Președintele Comisiei parlamenare care investighează concesionarea aeroportului, Igor Munteanu, a solicitat, vineri, autorităților competente să întreprindă toate măsurile urgente pentru a asigura drepturile și interesele statului asupra bunului concesionat.

Totodată, Munteanu a criticat conducerea Procuraturii Generale, dar și a Centrului Național Anticoprupție (CNA) pentru că nu au întreprins nicio acțiune pentru a proteja drepturile și interesele statului. Deputatul a mai cerut reprezentanților Guvernului să se abțină de la comentarii, pe marginea acestui subiect, atât timp cât se desfășoară ancheta parlamentară.

Anticoruptie.md
23/08/2019
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii