„Răspunsul va fi puternic”. Volodimir Zelenski a reacționat la atentatul asupra consilierului său (VIDEO)

Ilie Gulca
22/09/2021
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a reacționat la atentatul asupra consilierului său Serghei Șefir. El a publicat mesaj pe Facebook în care a declarat că după discursul său în cadrul Adunării Generale a ONU la New York pleacă se întoarce imediat la Kiev.

„Spun deschis că nu știu cine este în spatele atentatului. Pe moment. Ce fel de forțe? Pot să fie din interiorul Ucrainei sau din afară. Eu nu le consider forțe. Este o slăbiciune a lor dacă au decis să mă salute, trăgând în mașina prietenului meu. Iar răspunsul va fi puternic”, a spus Zelenski.

Președintele Ucrainei a subliniat că atentatul împotriva consilierului său nu va influența asupra cursul echipei sale.

Miercuri dimineață, asupra primului consilier al președintelui Ucrainei, Serghei Șefir, a fost comis un atentat în apropierea satului Lesniki, regiunea Kiev. Potrivit Poliției Naționale din Ucraina, persoane necunoscute au tras în mașina demnitarului peste zece gloanțe și au rănit șoferul acestuia.

Ilie Gulca
22/09/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii