Regiunea Odesa, din nou „rănită” de ruși

Anticoruptie.md
10/06/2023
Sursa: unian.ua

26 de persoane au fost rănite, iar trei au decedat după ce epava unei drone lansate de ruși a căzut peste un bloc de locuințe, în regiunea Odesa. Conform autorităților ucrainene, armata rusă a intensificat în noaptea spre sâmbătă atacurile cu drone iraniene.

Conform datelor furnizate de oficiali ai Armatei ucrainene, zeci de drone Shahed-131/136 au fost lansate de ruși pe parcursul nopții, în regiunea Odesa. Toate, însă au fost distruse de forțele de apărare aeriană. Totuși, epava uneia dintre ele a căzut peste un bloc locative, provocând un incendiu de proporții. În urma incidentului, trei persoane au decedat, iar alte 26 au fost transporate la spital cu răni provocate de deflagrație.

Anticoruptie.md
10/06/2023
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii