Un alt lucrător medical a fost răpus de COVID-19. Avea 49 de ani de stagiu

Irina Odobescu
22/10/2020

Un lucrător medical a fost răpus de noul Coronavirus. Este vorba de Maria Botnariuc, 72 de ani. Femeia era dezinfecționistă în cadrul Centrului de Sănătate Publică Hâncești.

„Colectivul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică exprimă sincere condoleanțe familiei, rudelor și colegilor, în legătură cu trecerea în neființă a Mariei Botnariuc, dezinfecționistă în cadrul Centrului de Sănătate Publică Hâncești, din cauza complicațiilor provocate de infecția COVID-19. Maria Botnariuc va rămâne în memoria noastră drept o colegă prietenoasă, cu o deosebită bunătate și înțelepciune, responsabilă și o adevărată profesionistă”, transmite Agenția Națională pentru Sănătate Publică.

În Republica Moldova, de la începutul pandemiei, 50 de lucrători ai sistemului medical și-au pierdut viața din cauza complicațiilor provocate de Coronavirusul de tip nou.

 

Irina Odobescu
22/10/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii