Un alt medic a pierdut lupta pentru viață

Anticoruptie.md
11/09/2020
solodent

Încă un medic a decedat din cauza complicațiilor provocate de coronavirusul de tip nou. Este vorba de medicul stomatolog Constantin Usatîi, 79 de ani, care lucra în cadrul Întreprinderii Municipale Stomatologice Ialoveni.

„Regretatul coleg a fost internat la IMSP Spitalul de Stat pe 4 septembrie, fiind confirmat pozitiv la infecția COVID-19. Transmitem sincere condoleanțe familiei și apropiaților pentru pierderea grea suferită.  Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, se menționează într-un comunicat al Minsiterului Sănătății, Muncii și protecției Sociale.

De la începutul pandemiei în Republica Moldova, 37 de angajați ai sistemului medical au decedat din cauza coronavirusului de tip nou, iar bilanțul infectărilor a ajuns la 42.183. 

Anticoruptie.md
11/09/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii