Un medic de la Institutul Mamei și Copilului a fost răpus de COVID-19

Anticoruptie.md
28/09/2020
Ludmila Smirnov. Foto: Facebook.com

Medicul neurolog Ludmila Smirnov de la Institutul Mamei și Copilului a decedat în urma complicațiilor provocate de infecția COVID-19. Doctorul a lucrat în cadrul acestei instituții peste 35 de ani. Anunțul a fost făcut, luni, de către administrația spitalului.

„Administrația și colectivul IMSP Institutul Mamei și Copilului își exprimă, cu nespusă tristețe și durere, regretul profund față de trecerea în neființă a colegei noastre, Smirnova Ludmila, medic neurolog, șefa Secției Neurologie în 1985–1998. Va rămâne în amintirea colegilor ca specialist desăvârșit un exemplu de profesionalism și dedicație în cei peste 35 de ani de activitate în cadrul instituției. În aceste momente de grea încercare, pentru familie, rude și toți cei care au cunoscut-o, le transmitem sincerele noastre condoleanțe. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se menționează într-un mesaj al instituției.

Acesta este a 44-lea deces în sistemul medical de la debutul pandemiei de COVID-19 în R. Moldova.

Anticoruptie.md
28/09/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii