Video // Casa nedeclarată a președintelui Curții de Conturi

Anticoruptie.md
07/09/2016
Captură video. Imagine surprinsă cu drona

Citiți joi, 8 septembrie, pe portalul Anticoruptie.md, dar și în ediția tipărită a Ziarului de Gardă, precum și pe www.zdg.md o investigație despre casa nedeclarată în care locuiește Veaceslav Untilă, noul președinte al Curții de Conturi, cum arată locuința pe care politicianul o indică în declarații, dar și cu ce averi au venit la Curtea de Conturi noii membri ai Plenului instituției, aleși de Parlament pe criterii politice, la sfârșitul lunii iulie. Tot aici vedeți de ce eficiența instituției, creată acum 22 de ani, este pusă sub semnul întrebării chiar și de către reprezentanții ei.

Investigaţia este realizată în cadrul Proiectului „Shining a Light on Corruption in Moldova” desfăşurat de Centrul de Investigaţii Jurnalistice şi Freedom House, cu sprijinul financiar al Ministerului de Externe al Regatului Norvegiei.

Video cu drona

Anticoruptie.md
07/09/2016




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii