VIDEO // Deputatul Ţuţu şi-a parcat neregulamentar maşina de 60.000 de euro în centrul Capitalei

Victoria Dodon
05/03/2016
Constantin Ţuţu, surprins intrând în maşină Captură: Curaj TV

Deputatul Constantin Ţuţu şi-a parcat neregulamentar maşina pe bulevardul Ştefan cel Mare din Chişinău şi a intrat într-un magazin de bijuterii. Democratul era însoţit de ex-parlamentarul Constantin Botnari, vizat recent într-o anchetă a Centrului de Investigaţii Jurnalistice.

Cei doi au fost surprinşi sâmbătă, 5 martie, de activistul Oleg Brega. După ce au observat că sunt filmaţi, Ţuţu şi Botnari, ambii apropiaţi omului de afaceri Vlad Plahotniuc, au părăsit magazinul fără a oferi explicaţii. Deputatul şi-a lăsat maşina cu lămpile de avarie conectate. Cel mai probabil, acesta va scăpa de amendă întrucât are imunitate parlamentară. 

Autovehicolul, cu geamuri fumurii, are plăcuţe cu numere de înmatriculare personalizate cu iniţialele numelui lui Constantin Ţuţu, K TC 9. Potrivit declaraţiei pe venit pentru anul 2014, automobilul de model Mercedes CL 63, fabricat în 2009, costă 60.000 de euro. Constantin Ţuţu l-a obţinut acum doi ani, prin comodat. Parlamentarul mai deţine un Mercedes ML 320 de 15.000 de euro, fabricat în 2007. În aceeaşi declaraţie de avere Ţuţu scrie că a câştigat 145.000 de euro din activitatea de sportiv.

Sursa video: Curaj TV

Victoria Dodon
05/03/2016
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii