VIDEO // La Bălți, poliția a depistat droguri de 5 milioane de lei

Ilie Gulca
13/09/2021

La Bălți, ofițerii Direcției investigații Nord a Inspectoratului Național de Investigații au descoperit o grupare criminală specializată în comercializarea narcoticelor. În timpul perchizițiilor în casele suspecților, polițiștii au depistat șase kilograme de droguri în valoare de 5 milioane de lei.

Oamenii legii susțin că suspecții au fost urmăriți din mai curente. Potrivit polițiștilor, este vorba de patru bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 31 de ani care au pus în circulație o cantitate de droguri în proporții deosebit de mari pe teritoriul mun. Bălți și zona de nord a Republicii Moldova.

Suspecților le-a fost aplicată măsura preventivă arestul. În imobilele lor au fost depistate 5,5 kilograme de PVP sare, un kilogram de marijuana, opt telefoane mobile, cartele SIM, 32.000 de lei și 50 de euro, cântare electronice, aparat confecționat artizanal pentru consumul drogurilor, materiale care urmau să fie utilizate pentru substanțelor narcotice. Valoarea drogurilor ridicate se ridică la suma de aproximativ 5.000.000 lei.

Suspecții riscă riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 7 la 15 ani.

Ilie Gulca
13/09/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii