Vlad Filat: "Nu am avut niciun fel de comunicare cu cei 7 deputaţi ai PLDM, care au decis să voteze guvernul"

Anticoruptie.md
22/01/2016
Vlad Filat, fost premier al Republicii Moldova. Foto: pldm.md

Liberal-democratul Vlad Filat, arestat pentru acte de corupţie, dezminte că ar fi încercat să convingă şapte colegi de-ai săi să voteze pentru un guvern în frunte cu un democrat. Mesajul, transmis prin intermediul avocatului, a fost postat pe reţeaua de socializare Facebook, vineri, 22 ianuarie. 

„Constat că minciuna şi manipularea ce ţin de persoana mea continuă. Nu am avut niciun fel de comunicare, nici telefonică şi nici de altfel, cu cei 7 deputaţi ai PLDM, care au decis să voteze guvernul. Mai mult ca atât, eu regret foarte mult această decizie a lor. Mesajul transmis către colegii de partid în această perioadă, de când sunt izolat, a fost unul de unitate şi luptă pentru a realiza obiectivele acum”, se arată în postare.

Mesajul transmis de Vlad Filat, prin intermediul avocatului:„Constat că minciuna şi manipularea ce ţin de persoana mea...

Posted by Vlad Filat on 22 Ianuarie 2016

 

Reacţia vine după ce în spațiul public s-a vorbit despre faptul că cei șapte liberal-democrați ar fi fost rugați la telefon de Vlad Filat să voteze candidatul democrat. Valeriu Streleţ, pre­șe­din­tele inte­ri­mar al PLDM, a con­fir­mat la emisiunea "Politica" difuzată la TV7 că Filat a tele­fo­nat mai mulți depu­tați, însă sus­ține că nu știe ce le-a spus aces­tora. Solicitați de Anticoruptie.md, Vladimir Hotineanu, Ion Balan şi Ştefan Creangă au negat că fostul lider al partidului le-ar fi adresat o asemenea rugăminte. Ceilalţi patru - Mihaela Spătaru, Aliona Goţa, Nae-Simion Pleşca şi Gheorghe Mocanu - nu au răspuns la apelurile noastre. Tot vineri, cei şapte au fost excluşi din PLDM.  

Anticoruptie.md
22/01/2016




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii