A ajuns în stare extrem de gravă, la două săptămâni de la internare

Tatiana Stolear
06/07/2020

Mama noastră a fost internată în Spitalul Sfântra Treime din Chișinău pe data de 19 iunie. Avea probleme de respirație, ea fiind de mai mult timp cu bronșită cronică. La internare, a fost testatată la coronavirusul de tip nou, iar rezultatul a fost negativ. Până pe data de de 30 iunie am vorbit cu mama la telefon și ea ne spunea că se simte cu mult mai bine și va fi externată. Pe data de 1 iulie nu am avut posibilitate să o telefonez. I-am telefonat a doua zi, iar mama nu a mai răspuns.

Am telefonat în secția unde era internată, și după mai multe tentative nereușite mi-a răspuns cineva că mamei i-a stat rău și a fost transferată la reanimare.

Am fost nevoită să vin cu copiii mici la spitalul Sfânta Treime și să umblu prin spital pe la diferite secții ca în cele din urmă să aflu că mama a fost tranferată la Spitalul Clinic Republican. Mi-au dat doar hainele ei.

La Spitalul Clinic Republican mi-au spus că mama este infectată cu Covid-19, este intubată, iar starea ei este extrem de gravă. Medicul mi-a mai spus că nu ne-a informat deoarece în fișa personală era indicat că nu are rude.

Cum se poate așa?

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Tatiana Stolear
06/07/2020

Комментарии