A decedat după ce a fost respins de trei spitale

Holopov Maria
23/12/2019

Soțul meu, Vladimir Holopov, a decedat la data de 9 decembrie 2019, din cauza unei pneumonii care nu a fost depistată și tratată corespunzător. Cu puțin timp înainte, Vladimir a stat în spital, cu bronșită cronică, fiind externat la data de 7 decembrie. Acasă i s-a făcut rău și ne-am dus la policlinică unde a stat mai bine de 2 ore, pentru a f i consultat. Am venit de la policlinică pe la ora 11.00 și a chemat salvarea, care a venit peste o oră și 20 de minute. Vladimir se învenițea. Medicul de la salvare a chemat alt echipaj care l-a transportat pe soțul meu la Institutul de cardiologie. Acolo nu l-au primit, pe motiv că are probleme cu inima dar nu cu plămânii. Apoi Vladimir a fost transportat la Spitalul nr.2, dar nu l-au primit nici acolo pentru că nu este din sector. Apoi l-au dus la Spitalul nr.1, de unde a fost externat cu două zile în urmă. Dar nici acolo nu voiau să-l primească, ziceau că sunt bolnavi mai gravi ca el.

În cele din urmă, după ora 16.00, Vladimir a fost internat, dar nu și-a mai revenit și a decedat peste câteva ore. Dacă îi acordau ajutor la timp, poate că avea să mai trăiască. Iată așa medicină avem noi.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Holopov Maria
23/12/2019

Комментарии