A furat Fabrica de vinuri din Trușeni și se află la libertate

Gheorghe Bîrdîghin
08/11/2019

Vadim Iordache, fostul director al Fabricii de vinuri din Trușeni a furat peste un milion de lei de la Fabrica din Trușeni și din această cauză nu lucrează de vreo 15 ani. De atunci din Fabrică s-a sustras utilajul și practic nu mai poate fi pornită din nou fără investiții serioase.

În 2007, pe numele lui Iordache a fost pornit dosar penal pentru escrocherie, iar în 2011 Iordache a fost condamnat la 9 ani de închisoare. Dosarul a fost remis însă de Curtea Supremă de Justiție la rejudecare, iar de atunci justiția bate pasul pe loc, iar Iordache se plimbă netingherit. Iar noi, cei peste 500 de acționari, practic am fost deposedați de proprietate. Și așteptăm zădarnic de 15 ani ca să fim despăgubiți.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Gheorghe Bîrdîghin
08/11/2019

Комментарии