Întreprinderea Apă-Canal din Soroca a fost adusă la faliment, iar oamenii au de suferit

Covalciuc Tatiana
15/07/2019

Întreprinderea Apă-Canal din Soroca a fost adusă la faliment, iar oamenii puși în situația de a sta fără apă. potabilă.În  timp ce conducătorii întreprinderii dețin afaceri în oraș și averi care nu pot fi explicate prin surse legale, după falimentarea întreprinderii locuitorilor din oralul Soroca le-a fost sistată livrarea apei de mai bine de două săptămâni, în pofida faptului că beneficiarii și-au achitat facturile. 

Acum ei motivează sistările de apă prin faptul că s-a stricat un motor și nu au bani pentru altul. Dar și înainte sistau livrările în zilele de sâmbătă li duminică, fără niciun motiv. Ar fi bine să se autosesizeze Procuratura, ce s-a făcut cu banii de la Apă-Canal Soroca.

 

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Covalciuc Tatiana
15/07/2019

Комментарии