Afacerea cuscrilor Cibotaru-Morozan de la Nisporeni

Ciorici Gricore
14/07/2022

Doi cuscri de succes, Vasile Cibotaru, ex-preşedinte al raionului Nisporeni, şi judecătorul de la Curtea de Apel Chişinău, Ghenadie Morozan, au organizat o afacere de succes în raionul Nisporeni pe care au dăruit-o copiilor lor. Acum au vii şi livezi ca la carte, frigider şi linie de sortare a fructelor, linie de uscare a fructelor şi de fabricare a fructelor în ciocolată, benzinării, staţie de reparaţie auto etc.

Capitalul iniţial a fost obţinut de Vasile Cibotaru care a fondat firma şi obţinut banii printr-un credit de la fosta Bancă de Economii pentru care a lăsat gaj damba iazului de lângă Nisporeni, care aparţinea mai multor persoane. Creditul nu a mai fost rambursat şi pretinsul gaj a fost vândut la un preţ derizoriu. Poate încercaţi să descurcaţi şi această schemă de jaf de la Nisporeni?

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Ciorici Gricore
14/07/2022

Комментарии