Am fost deposedată de toată averea in cauza unui credit pe care l-am restituit

Angela Cebotari
22/07/2019

Sunt de profesie medic, soțul meu a fost medic și fiul nostru ne-a îmbrășilat meseria. Am deschis un centru medical lșa Florești, dotat modern, am deschis o clinică de tratare salină în Chișinău, dar și o linie de import a dezinfectanților pentru spitale. Când totul părea să meargă bine, am hotărât să ne extindem afacerea și să procurăm o ambulanță, pentru care am decis să ne împrumutăm de la bancă. Însă am fost ademeniți într-o schemă. În urma căreia am pierdut totul, și clinică, și casă, și apartamentul de pe bulevardul Ștefan cel Mare din Chișinău. Contractul de creditare a fost transferat de la o bancă la alta, fără acordul nostru, ne-au fost impuse penalități și dobânzi din aceste penalități, imobilele ne-au fost vândute la prețuri de cinci ori mai mici decât cel de piață.

Ne-am adresat la Procuratură, la CNA, la Poliție, dar fără niciun rezultat. Căci schema a fost dirijată din umbră de deputați influenți din PDM și persoane suspuse din sistemul bancar.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Angela Cebotari
22/07/2019

Комментарии