Am investit toate economiile în locuințe, dar am rămas și fără bani, și fără case

Grup de persoane
22/03/2019

În perioada anilor 2007-2008 am investit toate economiile în construcția unui bloc de locuit dintr-un complex rezidențial, întitulat ”Palmieri și stele”. Ne-au promis că în 2013 vom fi stăpâni și vom locui în apartamentele de vis. Dar au trecut mai bine de 10 ani, iar noi am rămas doar cu contractele de investiții. Antreprenorul se află în proces de insolvabilitate, iar instituțiile statului nu se țin de promisiuni.

Suntem peste 500 de persoane ajunse în această situație, iar suma investițiilor depășește 5 milioane de euro. Cu doi ani în urmă procurorii au anunțat că au intentat un dosar penal și că cei care ne-au înșelat au fost arestați. Dar dosarul nu a mai avut finalitate, iar făptașii se află în libertate.

Nu ne-a rămas altceva decât să protestăm și să blocăm străzile, altfel nu vom fi auziți niciodată.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Grup de persoane
22/03/2019

Комментарии