Am rămas fără surse de existență după ce am fost deposedat de terenul agricol

Vladimir Raducan
03/09/2020

Sunt un pensionar în vârstă de 71 de ani din orașul Sângera. Mă confrunt cu probleme de sănătate, iar soția mea este țintuită la pat după ce a suportat două intervenții chirurgicale.

Până în 2019, am deținut un hectar de teren arabil amplasat chiar lângă șoseaua care duce spre satul Chetrosu. Anul trecut a venit un consătean de al meu, pe nume Ștefan Gangureanu, care mi-a zis să-i vând terenul. Am acceptat pentru că avem ne trebuie bani pentru tratament și ca să avem o bătrânețe liniștită.

Ne-am înțeles să-mi dea în loc un teren de 50 de ari, într-o locație unde terenurile costă mai ieftin și încă 15 mii de euro.

Pentru că serviciile notariale costă scump, am făcut un contract precum că i-am dăruit terenul respectiv.

A trecut mai bine de un an, mi-a perfectat actele pentru cei 50 de ari, dar de bani, nici pomină. Cu toate că a vândut hectarul luat de la mine.

M-am adresat la poliție, au intentat un dosar penal pentru escrocherie, dar procurorul Lilian Cociu a stopat totul.

Ce să fac acum, sunt bătrân și bolnav, dar trebuie să imblu pe drumuri să-mi caut dreptate. Și nu sunt sigur că voi reuși.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Vladimir Raducan
03/09/2020

Комментарии