Colectare de bani la Liceul de Arte Plastice Igor Vieru

Анонимно
16/05/2015

La fiecare sfirsit de an de studii, la Liceul de Arte Plastice Igor Vieru se colectează sume impunătoare de bani pentru reparatia liceului si a caminului acestuia. Pentru cămin mi s-a cerut pentru reparatie - 1500 lei de elev, mi s-a dat un termen de doua zile, timp în care este necesar de a lua decizia cu privire la achitarea sau neachitarea sumei de bani. În caz contrar, copilul meu, elev al clasei a 7-a, risca să  rămînă fără cămin.
Pentru a concretiza,  achit fondul scolii si caminului lunar 200 lei, si la sfirsitul fiecarui an, sume de mii de lei pentru reparatia liceului si a caminului acestuia. Pentru nu a afecta studiile elevului, va rugam sa pastrati anonimatul.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Анонимно
16/05/2015

Комментарии