Consătenii dintr-o localitate din raionul Căușeni sunt îngrijorați că violul unei femei de către doi minori ar putea fi mușamalizat

Анонимно
29/07/2020

Un grup de consăteni dintr-o localitate din raionul Căușeni sunt îngrijorați că violul unei femei de către doi minori va fi mușamalizat. Unul dintre bănuiți, a fost anterior suspectat de viol, dar a scăpat de sub urmărirea penală. Oamenii nu-și pot explica acest fapt, dar presupun că și de această dată băiatul va scăpa basma curată. Despre faptul că dosarul penal a fost deschis, rudele nu au fost anunțate de oamenii legii, ceea ce le trezește multe semne de întrebare.

Oamenii sunt îngrijorați, pentru că i-au văzut pe minori cum plecau din ograda femeii, care acum este în spital. Ei au anunțat concubinul acesteia despre ieșirea minorilor din ogradă, care aveau un comportament straniu. Femeia a fost găsită în curtea casei cu pulsul slab și au chemat ambulanța.

 

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Анонимно
29/07/2020

Комментарии