Coruptie la Gradinişa nr. 210 din Chişinău

Анонимно
11/07/2014

Buna ziua.
Suntem un grup majoritar de parinti ai copiilor din grupa nr.6 a gradinitei nr. 210 "Spiridus" din Chisinau, str. Columna 28 a dnei educatoare Lucia, rugam insistent sa vorbiti si sa le opriti pe Dna Lucia si pe dna Sef a Comitetului Parintesc ca sa nu ne "mulga" de bani. La data de 24.06.14 s-a facut adunare cu parintii cu mare scandal. Deci trebuie, nu trebuie cer bani pentru reparatie, schimbul mobilierului etc. cu scopul spalarii banilor. Ca exemplu in 2012 s-au strins pentru reparatie 1000 lei/copil, total 36000 lei, plus la ceasta noi suntem datori cu 1280 lei, pe care ca cind educatoarele le-au pus din buzunarul lor, e amuzant nu?. Anul 2014 e vorba de o suma un pic mai mica. Dar cel mai important se consulta cu noi, dar fac cum vor ele. Si daca nu platesti sufera copilul. Din aceasta cauza va scrim cu nume anonim. Rugam sa luati masuri urgente. Va multumim anticipat. Daca doriti va putem expedia pe email Dvs listele ce s-au cheltuit si s-a strins de la parinti si lista de care e nevoie de strins, toate cu sume exagerate pe care le-am primit la adunare pe data 24.06.14. si suntem nevoiti sa le achitam, in caz contrar sufera copiii si suntem "maltartati. Si rugam sa se excluda comitetul parintesc din grupa, sa mearga la direct de la Dna Lucia, ca in asa mod dumneaei se ascunde dupa Sefa comitetului parintesc.
Va expediem (anexam) pe e-mail listele ce s-au cheltuit si s-a strins de la parinti in 2012 (documente anexate pagina 1 si 2 cu denumirea 1 si 2) si lista de care e nevoie de strins in 2014 (document anexat 2 cu denumirea 3), toate cu sume exagerate pe care le-am primit la adunare pe data 24.06.14.
Apropo se string sume de 50-60 lei/copil pentru fiecare zi de nastere per educator sau dadaca, si orice alta sarbatoare Anul Nou, 8 Martie, ziua pedagogului etc. Pentru contact emailul nostru: parinte210@gmail.com
Deci pur si simplu ne-am saturat de asa stoarcere de sume colosale.
Rugam sa luati masuri urgente. Va multumim anticipat.
O zi buna.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Анонимно
11/07/2014

Комментарии