Cum se fac reformele în justiție? Tatăl a 4 copii a fost condamnat, după ce i s-a înscenat că a luat mită

Rima Sciastlivii
26/08/2016

 

Soțul meu este învinuit pe nedrept pentru luare de mită, fapta fiindu-i înscenată după ce a făcut o revizie de control și a depistat nereguli. El este tatăl a 4 copii minori și a fost condamnat la închisoare pentru că a refuzat, de fapt, să ia mită ca să ascundă ilegalitățile depistate.Vă rog să mă ajutați.

Vedeți conținutul întregii sesizări.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe aceeași platformă și o va trata în condiții egale.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Rima Sciastlivii
26/08/2016

Комментарии