Dosarul penal a fost clasat, iar de moartea fiului meu, electrocutat la locul de muncă, nimeni nu este vinovat

Анонимно
16/07/2020

Fiul meu a decedat pe 22 iulie 2019  în urma unui accident la locul de muncă, a fost electrocutat mortal după 27 de zile de lucru. Firma se ocupa cu instalarea fibrei optice și schimbarea pilonilor din lemn pe cei din beton, ei nu aveau nici o atribuție cu electricitatea. A fost deschis un dosar penal, în urma procesului-verbal întocmit de Agenția pentru Supraveghere Tehnică și învinuiți de moartea unicului meu fiu a fost găsit șoferul manipulatorului, care a permis ca brațul macaralei să ajungă într-o apropiere inadmisibilă de firele electrice, în urma căruia a decedat fiul meu. Al doilea vinovat în dosarul penal a fost găsit directorul firmei. Spun că „au fost”, deoarece dosarul penal a fost clasat pe data de 14 februarie 2020, dar mie și tatălui copilului nu ne-a spun nimeni și am rămas șocați de situație. Am aflat aproape peste un an de clasare, când a avut loc ședința pentru dosarul administrativ și avocatul firmei  ne-a pus în nas că dosarul penal a fost clasat. Când am mai citit ordonanța de clasare și am văzut că de toate cele întâmplate este găsit vinovat băiatul meu, am decis să vă scriem dvs.

Directorul firmei nu ne-a semnat actele ca să depunem pentru indemnizația unică „pentru că el nu pune ștampila pe orice foaie”  și patru luni, după ce am avut mai multe înțelegeri de remediere și am ajuns la o înțelegere, nu ne răspundea la telefon și ne evita.

Acum, am depus o cerere ca să se redeschidă dosarul penal și să putem beneficia de indemnizația unică și prejudiciu moral. Băiatul meu, flăcăul meu de 21 de ani a decedat. A făcut armata și a s-a angajat la lucru, până la urmă căutăm și lupătăm să găsim dreptatea.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Анонимно
16/07/2020

Комментарии