Șef cu epoleți cumpărați

Анонимно
29/02/2020

Cetățeanul Țurcanu Serghei Nicolae, șef adjunct al Direcției Juridice a IGP, care mai este și nepotul fostului comandant al BPDS Fulger și Președinte al Raionului Criuleni Țurcanu Ion Serghei, a activat mai puțin de zece ani în poliție și este deja colonel. În 2015-2017 a sărit cu încălcarea termenelor peste trei grade, maior, lt.colonel și colonel. Pentru gradul primit ilegal aceata ridica salarii de peste 18 mii de lei, în condițiile în care, potrivit legii, poate să încaseze 5-7 mii. Termenele de aflare în gradele speciale în limita funcţiei deţinute se stabilesc după cum urmează: a) în gradul special de sergent-inferior de poliţie – 3 ani; b) în gradul special de sergent de poliţie – 4 ani; c) în gradul special de sergent-major de poliţie – 4 ani; d) în gradul special de plutonier de poliţie – 5 ani; e) în gradul special de plutonier-major de poliţie – 4 ani; f) în gradul special de locotenent de poliţie – 3 ani; g) în gradul special de locotenent-major de poliţie – 4 ani; h) în gradul special de căpitan de poliţie – 4 ani; i) în gradul special de maior de poliţie – 4 ani; j) în gradul special de locotenent-colonel de poliţie – 5 ani.

Vă rugăm să investigați acest caz. Sper că și autoritățile responsabile să se autosesizeze, pentru că e vorba de abuzuri și încălcare a legii, dar și de banii publici care se duc unde nu trebuie.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Анонимно
29/02/2020

Комментарии