,,Fundatia gradinitei" - cea mai populara metoda de a jecmani parintii de bani

Анонимно
18/10/2013

In gradinita 141, de pe str.Sarmisegetusa39/3, ca si in multe alte gradinite (as spune chiar ca si in toate gradinitele din capitala)educatorii la initiativa directoarei Zavadschi Lilia percep de la parinti sume de bani pe care nicidecum nu pot sa le justifice concret, sub denumirea de ,,fundatie a gradinitei".Parintii sunt nemultumiti si se vorbeste mult,insa numai pe la spate,de teama sa nu le fie persecutati copiii.Eu am avut indrazneala sa protestez si sa refuz sa platesc toate sumele pe care mi le-au solicitat si ,intr-adevar am observat o schimbare in tratamentul fata de copilul meu.O schimbare care nu mi-a placut.Copilul incepuse sa plinga si sa refuze sa mearga la gradinita,iar cind il intrebam ce s-a intimplat mi-a spus ca l-a batut doamna educatoare.Am luat masuri preintimpinind-o pe doamna in cauza ca nu am de gind sa tolerez asa ceva si ca,daca se mai repeta voi lua masuri mai drastice,ajungind intr-un final si la TV( asta dupa ce d-ei a recunoscut ca l-a ,,zgiltiit putin "doar).
Plus la toate astea se pot depista si alt gen de ilegalitati,cum ar fi urmatoarea.De curind, am aflat intimplator ca un copil care frecventeaza gradinita din luna iulie,2013 abia acum,adica octombrie 2013 isi perfectioneaza certificatul medical.Cum e posibil ca un copil sa fie inscris in grupa si sa frecventeze copilul fara certificat medical ?!!!!!Ar trebui sa se efectueze mai multe controale..!!!!

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Анонимно
18/10/2013

Комментарии