Furt în factura pentru apă: mi-a venit o sumă dublă față de consumul real

Sesizare pe Harta Corupției: Vitalie, Chisinau, str.G.Alexandrescu 17
23/06/2016

Vă deranjez referitor la factura pentru apa caldă care a venit pentru apartamentul meu - o factură dublă. Deci, eu nu am datorii pentru apă, contoarele sunt verificate și valabile, însă pentru luna mai am primit factura pentru 53 de metri cubi. Am utilizat de două ori mai puțin, adică 29 de cubi, mi s-au pus în calcul încă 24 cubi pe care nu i-am folosit. Este dublu, mi-a venit o factură de 500 de lei pentru apă.

Infocom îmi spune să sun la Apă-Canal, la rândul ei, Apă-Canal mă trimite la SEL. Este vorba despre o iresponsabilitate fără limite.
 
Rog să vă implicați și să faceți presiune pe aceste instituții să îmi facă un calcul normal, deoarece din scara noastră doar eu am primit o așa sumă exagerată, în ciuda faptului că am contoare verificate la toate robinetele. 

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.
 

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Sesizare pe Harta Corupției: Vitalie, Chisinau, str.G.Alexandrescu 17
23/06/2016

Комментарии