Lacurile poluate din capitală otrăvesc oamenii

Eugen E
25/01/2024

Din cauza stării ecologice deplorabile a lacurilor din Chișinău sunt o sumedenie de oameni bolnavi. Există tehnologii care permit să fie reabilitate lacurile destul de repede și, în așa fel, să să influențeze asupra stării sănătății oamenilor. Autoritățile în loc să se ocupe de aceasta, farmaciile fac business pe seamă sănătății oamenilor. S-au format adevărate zone patogene din cauza stării ecologice a lacurilor și clădirilor.

În zona fabricii Bucuria este un lac și din cauză că este foarte poluat suferă foarte multă lume. Conducerea fabricii are posibilitatea să dea anumite surse pentru a reabilita lacul și aceasta ar fi și o demonstrare a responsabilității din partea lor, pentru binele și sănătatea oamenilor, însă nu o face. Tehnologiile de reabilitare a lacurilor nu necesită multe surse și dă rezultate rapide. Mai sunt propuneri pentru cei care se ocupă de îmbutelierea apei – de îmbogățit apă cu cremniu, lipsa căruia duce la îmbătrânire foarte rapidă. Introducerea acestei tehnologii i-ar ajuta pe mulți oameni. Autoritățile, însă, nu vor să ne audă.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Eugen E
25/01/2024

Комментарии