Mai mulți colaboratori ai Direcției Situații Excepționale Bălți s-au infectat după ce un șef nu a respectat măsurile antiepidemice

Анонимно
16/09/2020

Unul din șefii Direcției Situații Excepționale (DSE) Bălți, care s-a infectat cu COVD-19 la sfârșitul lunii august (25/26.08.20), dar a venit în continuare la serviciu, a răspândit infecția printre angajați. Acum majoriatatea efectivului este testat pozitiv la coronavirusul de tip nou. Șeful infectat a fost internat la spitalul Ministerului Afacerilor Interne abea pe 7 septembrie. Acesta a anunțat colegii că avea simptome pe 5-6 septembrie și de aceea abia pe 7 septembrie a mers să-și facă testul. 

La DSE municipiul Bălți nu a fost efectuată dezinfectarea spațiilor,  în pofida multiplelor cazuri de infectare cu noul coronavirus. Colaboratorii DSE Bălți primesc ordin de la șeful spitalizat ca și colectivul să se testeze din banii proprii.  Mai mulți colaboratori ai Direcției Situații Excepționale Bălți au simtomele caracteristice coronavirusului, dar și membrii familiilor acestora ar avea nevoie de testare, pentru că prezintă semne de boală. 

Angajații DSE Bălți își doresc testarea lor gratuită, dar și a membrilor familiilor, pentru că au fost infectați la locul de muncă din cauza comportamentului iresponsabil al șefului interimar. 

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Анонимно
16/09/2020

Комментарии