Mi-au luat casa pentru 10 mii de euro

Lidia Mafteuță
22/05/2019

În 2013, fostul meu ginere a împrumutat de la o persoană 10 mii de euro, iar fiica a semnat în calitate de garant. Ulterior, fiica a divorțat, iar ginerele a dispărut, fără ca să întoarcă datoria. Persoana care a dat banii s-a adresat în judecată și a câștigat procesul, iar fiica impusă să întoarcă datoria. Eu nu am știut nimic în acest timp.

Ulterior, titlul executoriu este transmis executorului judecătoresc George Boțan, care implementează o schemă, în compliicitate cu angajații de la cadastru. Fiica deținea a cincea cotă parte din apartamentul  de peste 71 de metri pătrați situat într-o zonă pitorească, în apropiere de lacul Valea Morilor din Chișinău. Cei de la cadastru i-au dat lui Boțan un cetificat precum că fiica deține a patra parte din apartament, iar eu mu am fost indicată în lista proprietarilor.

În timp ce eu încercam să mă descurc cu cei de la cadastru, Boțan organizează o licitație și vinde apartamentul unei persoane din anturajul său cu doar 13 mii de euro, de patru ori mai ieftin decât prețul de piață. Precizez că în acest timp am făcut rost de bani și am încercat să-i restitui, dar nu au vrut să-i ia. Acuma, fiind amenințată de Boțan, aștept de zi în zi să vină cu poliția și să mă dea afară din casă

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Lidia Mafteuță
22/05/2019

Комментарии