Mi-au utilizat datele personale pentru a scrie o sesizare la ANI din numele meu. Am sesizat autoritățile, dar nu au făcut nimic

Daria Gonța
11/12/2023

Mi-au fost furate datele persoanle și cineva a scris din numele meu o sesizare la ANI despre un posibil conflict de interese admis de un consilier din Dragușenii-Vechi, raionul Hâncești, localitate unde eu am fost primart. Acum nu mai sunt primar și nici nu participa la ședințele Consiliului. Consider că e o gravă încălcare a drepturilor mele să fie trimisă sesizare din numele meu la o autoritate publică. Am scris plăngere la ANI și la Poliție, dar nu s-a făcut nimic pentru a identifica persoana dată. Poliția mi-a răspuns că nu sunt elemente de infracțiune. Cum să procedez? Dacă ni se încep a furat și utiliza în scopuri meschine, de răfuială datele personale și nu se face nimic, vom asista la un fenomen grav.       

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Daria Gonța
11/12/2023

Комментарии