Ne pun pe linia de bătaie, dar le este indifferent de noi

Un grup de politisti
13/06/2019

Suntem un grup de locatari ai căminului IGP, de pe stranda Sf. Gheorghe nr.9. Vă invităm să vedeți în ce condiții ne ducem traiul cu familiile. Ne îngesuim cu câte doi trei copii în camera de 12 -18 metri pătrați, pentru care achităm taxe exaggerate. Tavanul de la etaj este cada să cadă în cap. E o mizerie totală. Unii din noi locuim acolo de mai bine de zece ani. Salatiile misere nu ne ajung să ne procurăm locuințe  măcar în rate. Cei care beneficiază de privilegiile sunt șefii. Noi, polițiștii de rând suntem umiliți și puși pe linia de bătaie. La toți le este indiferent de noi.  Nu o singură dată ne-am adresar conducerii, promisiuni au fost, dar fără schimbări.

Vă invităm să vedeți în ce condiții locuim, poate noua conducere ne va acorda un pic de atenție. Ne iertați că nu indicăm numele, căci ne este frică să nu ne pierdem și acei câțiva metri pătrați unde ne înghesuim cu familiile.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Un grup de politisti
13/06/2019

Комментарии