Nepotul meu a fost condamnat la închisoare, deși nu este vinovat

Tamara Băetrău
11/09/2019

Nepotul meu,Valeriu Băetrău,a fost condamnat la 9 ani și 6 luni de închisoare prntru un viol pe care nu l-a comis. Neinovăția lui a fost demonstrată de expertiza genetică. Însă bravii noștri magistrați nu recunosc tehnologiile avansate și au refuzat să ia în considerație rezultatele expertizei efectuate din contul nostru. Ei au dat curs expertizei Centrului de medicină legală, care a constatat că victima a fost violată de un bărbat care are grupa sanguinică I+. Da, această grupă de sânge o are nepotul meu, dar și jumătate din bărbații din Chișinău. Este cea mai răspândită grupă sanguinică.

Iar acasă pe Valeriu îl așteaptă soția și doi copii mici. Din cauza stresului, mama lui Valeriu s-a îmbolnăvit și a decedat, iar tatăl zace imobilizat la pat.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Tamara Băetrău
11/09/2019

Комментарии