Ni se cere câte 3000 de lei pentru înscrierea copilului la grădiniţă

08/10/2015

Vă rog să luaţi măsuri în legătură cu faptul că două grădiniţe sunt conduse de o singură directoare - Ana Condrea, care ne cere mită. Ea este şefă a Creșei nr.23 de pe bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, 71, şi a grădiniţei de pe str. A. Bernardazzi, 12A.
Pentu primirea copilului, cu toate actele în regula la grădiniţă, ea cere de la părinţi câte 3000 de lei.Noi cunoaştem că Dumneaei, în urmă cu doi ani, a avut dosar la CNA, pentru că a fost prinsă cu mită, dar activează în continuare. De ce? 

Foarte mulţi părinţi se plâng pe ea, dar din păcate nu vor să depună plângere din cauza că sa tem pentru copiii lor.Vă rugăm foarte mult să vă implicaţi în problema dată.

Mulţumim anticipat. 

Un grup de părinţi.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

08/10/2015

Комментарии