O fostă judecătoare încearcă să mușamalizeze un accident rutier, în care i-a fost implicat soțul

Vasile Butuc
26/03/2019

Lucrez de mulți ani șofer de tir. La 19 februarie 2019, am fost implicat într-un accident rutier pe strada Alecu Russo din Chișinău. Un automobil luxos, de model Mercedes, m-a tamponat din partea laterală. Nu au fost victime, puțin s-au deteriorat automobilele. La fața locului a sosit un echipaj de poliție din care făcea parte agentul constator Veaceslav Ungureanu. Polițiștii mi-au spus că vinovat se face șoferul autoturismului.

Dar din mașină a ieșit o femeie, care a început să strige și să amenințe că ea este judecătoare și avocată, care cunoaște bine legile. Îi amenința pe toți martorii de la loul acidentului, apoi i-a dat n mandat lui Ungureanu, că ea va reprezenta interesele soțului ei în procesu conravețional. Ulterior am aflat că aceasta se numește Ana Albu, a fost judecătoare, iar la începutul anului a intrat în posesia manfatului de avocat.

De atunci a trecut mai bine de o lună. I-am sunat lui Ungureanu, acesta mi-a spus că astfel de cazuri nu se soluționează repede, trebuie să treacă 7-8 luni. A zs că va trebui de dus și camionul la experiză. Când, nu se știe.

Acum stau fără lucru, mașina e la parcare, nu s-a întocmit un proces verbal, nu putem nici să ne adresăm companiei de asigurări.

 

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Vasile Butuc
26/03/2019

Комментарии