Plâţi nejustificate la Inspectoratul Fiscal de Stat din sectorul Riscani

Анонимно
17/08/2013

Rog sa fie analizate indeaproape actiunile D-lui Alexandru Ezbiceac, sef al sectiei administrare fiscala a contribuabililor sector Riscani.

Dumnealui mi-a cerut achitarea pe un cont in Banca de Economii a unei sume in valoare de 477 MDL sub pretextul carorva datorii pentru bunuri imobiliare. In realitate, imobilul a fost procurat in 2013 si abia dat in exploatare.

Dupa ce am inceput sa-i adresez mai multe intrebari referitor la sursa aparitiei sumei date si emiterea carorva documente care ar confirma existenta datoriei indicate de catre Dl. Ezbiceac, am fost instiintat ca sa ma apropii a 2-a zi dupa document.

A 2-a zi am primit documentul in care sint indicate datorii catre stat in valoare de 0 (zero) LEI.

In acelasi timp, am contactat citiva vecini din blocul in care am procurat apartamentul, aflind cu regret ca au cazut in \"plasa\" D-lui Alexandru Ezbiceac, cu aceeasi suma de 477 MDL.

Va rog sa fie luate careva decizii si actiuni intru penalizarea si excluderea a astfel de contribuabili din posturile lor.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Анонимно
17/08/2013

Комментарии