Părinții plătesc pentru reparație, iar meritele îi sunt atribuite lui Pavel Filip

Ana-Maria Prepeliță
14/02/2019

La grădinița din satul Negrești, raionul Stășeni, se strânge de la părinți bani la greu. Părinții trebuie să scoată din buzunar bani pentru lucrări de reparație, să aducă produse de igienă și detergenții necesari. Timp de trei ani a trebuit să aduc în fiecare lună produse igienice și detergenți.

Ulterior, s-a hotărât ca băiețelul meu să fie transferat în altă grupă, cu copii de o vârstă mai mică. Educatoarea Valeria Cozmulici a spus că nu vrea mai mulți copii în grupa sa, deoarece ea primește un salariu echivalent cu cel al educatoarei care are mai puțini copii în grupă.

Pentru a nu afecta procesul de educație, un grup de părinți au decis să-i dea Valeriei Cozmulici câte 200 de lei lunar și aceasta a acceptat.

Nu demult la Negrești a fost la întâlnire cu alegătorii Pavel Filip. Valeria Cozmulici i-a mulțumit premierului pentru ajutorul de 90 de mii de lei, după ce i-a ars casa. În realitate, casa nu i-a fost atinsă de flăcări, a ars o vagonetă, în care se afla baia și bucătăria.

Iar primărița Zinaida Panainte, care este membră a Partidului Democrat, l-a lăudat pe rețelele de socializare pe Pavel Filip că a făcut multe pentru localitate, inclusiv a contribuit și la reparația grădiniței.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Ana-Maria Prepeliță
14/02/2019

Комментарии